Unirii Events Hall

Începând din anul deschiderii, respectiv 2013 Unirii Events Hall a organizat anual 2 evenimente: Revelionul și 8 Martie – Ladies Night. Încurajați de feedback-ul pozitiv rezultat în urma organizării acestor evenimente suntem obligația să ținem standardul ridicat an de an, sa devenim mai buni și să vă mulțumim că ați ales evenimentele organizate de Unirii Events Hall.

Sala Unirii Events Hall a fost construită pentru a satisface cele mai exigente cerințe.
Având o capacitate de 200 persoane, sala este iluminată 100% led în diferite culori și joc de lumini.

Cortul Unirii Events Hall are o capacitate de 400 persoane și dispune de un modern sistem de ventilație, care asigură aer condiționat într-un timp rapid în perioada verii și totodată asigură căldura în perioada rece.

PUB Hailaif are o capacitate de 60 persoane și poate susține conferințe, seminarii, proiecții.

Meniul  de la Unirii Events Hall este diversificat și atent pregătit de o echipă cu vastă experiență în domeniu.

Prețul unui meniu la Unirii Events Hall nu este fix și este stabilit de comun acord, în funcție de dorințele clienților legate de diversitatea meniului și specificul evenimentului organizat( nuntă, botez etc) . În momentul în care părțile cad de acord asupra datei evenimentului, meniului și celorlalte aspecte legate de organizarea evenimentului se va semna un contract agreat de ambele părți.

Rezerva Aici

Pentru mai multe informatii si rezervari nu ezitati sa ne contactati!

Echipa noastra va sta intotdeauna la dispozitie cu consiliere si sfaturi pentru organizarea la superlativ a celor mai fericite momente din viata dvs.
Rezerva Aici