UNIRII EVENTS HALL, este un complex de evenimente deschis din anul 2013 cu o gradina interioara ce deserveste tuturor salilor, locul perfect unde puteti organiza nunta de vis pe care v-o doriti, botezul de poveste pe care nimeni nu il va uita sau un eveniment corporate care sa aduca un  plus valoare firmei taler.

  Dispunem de 3 Sali:

  • Restaurant Unirii – cu o capacitate de 100-200 locuri
  • Cort Unirii – cu o capacitate de 200-400 locuri
  • Cortul Mic – cu o capacitate de 60-100 locuri

 

Pentru ca fiecare eveniment in cadrul locatiei noastre este unic, Unirii Events Hall va ofera posibilitatea de a va personalize meniul in functie de preferintele dumneavoastra. Astfel sub indrumarea echipei noastre puteti allege meniul pe care il doriti.

Restaurant Unirii

cu o capacitate de 100-200 locuri

Cort Unirii

cu o capacitate de 200-400

Cortul Mic

cu o capacitate de 60-100 locuri

Bucatarie Creativa

Cand vine vorba de receptii, sunt alternative din belsug care sa multumeasca si cele mai pretentioase gusturi si exigente cerinte. Noi am facut o selectie si supunem atentiei cele mai recente tendinte culinare, pentru a va asista in planificarea meniului evenimentului dvs.

Propunerile noastre sunt mai clasice sau mai avangardiste, cu note autentice de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferite culturi ale lumii. Insa consideram binevenite orice sugestii si preferinte din partea dvs.

Ne vom opri atentia pentru un moment asupra fiecarui  fel de mancare ce vine sa exprime personalitatea mirilor.

Antreu – este compus din 11 piese  atat produse traditionale cat si din bucataria international si sunt alese impreuna in urma unei degustari.

Peste – din selectia propusa alegeti un file sau peste intreg si asortati-l cu o garnitura si un sos dupa preferintele si gusturile dumneavoastra.

Sorbet – aromat si racoritor, gustul fructului pregateste palatul gustativ pentru urmatoarele preparate.

Sarmale – “o mare traditie a bucatariei romanesti”. Bucataria romaneasca, ca si meniul de nunta, aproape ca nu poate fi conceputa fara sarmale si mamaliguta. Noi le servim traditional, cu afumatura si ardei iute.

Fel principal –  gratie varietatii lor, carnurile permit prepararea unor feluri nenumarate. La gratar, la cuptor, condimentate sau gratinate, savoarea lor nu inceteaza sa ne incante simturile! Alegeti unul sau doua feluri de carne si puneti originalitatea in valoare alaturi de o garnitura si un sos.

Tort aniversar – fie ca au pastrat loc sau nu, oaspetii reusesc intotdeauna sa savureze desertul. Iar cand vorbim de tortul miresei, noi avem un motto: Este desert si arta in acelasi timp!

Open Bar – pachetul de bauturi alcoolice si racoritoare in sistem de consum nelimitat vine sa completeze oferta ospatului boieresc.

Tratarea oaspetilor cu anumite feluri de mancare preferate este un mod de exprimare despre cultura familiala si experientele de calatorie. Oaspetii pot afla mai multe despre mancarurile alese printr-o explicatie in scris pe cardul de meniu sau anuntat in timpul unui toast.

Detalii, detalii, detalii. Nuntile/Botezurile sunt pline de ele. Cand vine vorba de un moment atat de important, nu le lasati deoparte, caci ele sunt sarea si piperul evenimentului dumneavostra!